NL19INGB 0007814677 - KVK 69137048
+31 612923998
info@pro-femalebilliards.com

Wij zijn voor

Therese Klompenhouwer

Therese Klompenhouwer - PRO Female Billiards
9

Therese Klompenhouwer is 35 jaar. De Nijkerkse begon ongeveer op haar 8e met biljarten. Na een korte carrière in het libre stapte ze al snel over op driebanden. In 2002 won ze haar eerste Open-toernooi. Jaren later is ze inmiddels 11-voudig Nederlands kampioen, 9-voudig Europees kampioen, 4-voudig Wereldkampioen. Daarnaast staat ze sinds 2010 nummer 1 op de dames Wereldranglijst.  Momenteel speelt ze o.a. driebanden groot eredivisie bij Burgmans Biljarts, Langendamm (D) en bij BC de Ploeg in Zoersel (B).

www.thereseklompenhouwer.com

Karina Jetten

Pro Female Billiards -Karina Jetten

Karina Jetten komt uit een biljartfamillie. Haar vader en zussen speelde ook  biljart en zochten nog een 3e persoon om het team compleet te maken. Tot haar 19e speelde ze libre om daarna volop met driebanden te beginnen. Allereerst alleen op de kleine tafel, maar vanaf 2006 op de matchtafel. In 2016 eindigde ze op de 2e plaats bij het NK Dames driebanden groot en in 2017 nam ze deel aan het WK in Zoersel. Momenteel speelt Karina competitie bij de Molen in Reusel en BC Herstallen in Herstal (B) 

Mirjam Pruim-Emmens

Pro Female Billiards - Mirjam Pruim Emmens

Mirjam Pruim-Emmens komt uit Almelo en is voor het eerst in aanraking gekomen met biljarten toen ze 11 jaar oud was. Op haar 14e deed ze voor het eerst mee aan NK Dames libre en hetzelfde jaar ook aan het EK Dames teams in Luik. Alhoewel ze zich de laatste jaren grotendeels op het driebanden heeft gericht, is ze met recht een echte all round biljartster te noemen. Ze staat immers ook met libre en kader haar mannetje. In 2016 eindigde ze op de 3e plaats bij het NK Dames driebanden groot en in 2017 nam ze zelfs deel aan het WK in Zoersel. Momenteel speelt ze driebanden klein en 3e divisie driebanden groot in Mariënberg.

Daisy Werdekker

Pro Female Billiards - Daisy Werdekker

Daisy Werdekker is 24 jaar en woonachtig in Tilburg. Op 11-jarige leeftijd is ze begonnen met biljarten via het BOTS-project. Dat was destijds een project waarbij kinderen van groep 8 een paar weken, één sport mogen beoefenen.
Biljarten vond ze zo leuk dat ze er verder mee is gegaan. Het eerste jaar dat ze biljartte werd ze meteen Nederlands Kampioen teams. Naast Nederlands Kampioen Jeugd in Kader 38/2 is Daisy in 2016 en 2019 3e op het NK Dames Driebanden Groot geworden. Momenteel speelt ze competitie in de A-klasse (De Eekhoorn) en in de Divisie bij ’t Ivoor.