NL19INGB 0007814677 - KVK 69137048
+31 612923998
info@pro-femalebilliards.com

Over ons

Stichting PRO Female Billiards

Stichting PRO Female Billiards is één van de leukste Stichtingen van Nederland, opgericht in 2017. PRO staat voor Progressive, Revolutionary, Open Minded. En daarnaast is het zo simpel als het lijkt. Wij zijn gewoon VOOR en schijn bedriegt in deze niet! Wij zijn VOOR het damesbiljarten in de ruimste zin van het woord. Dus niet alleen VOOR de breedte, maar ook VOOR de top, niet alleen VOOR driebanden of VOOR carambole, maar ook VOOR pool en VOOR snooker, niet alleen VOOR Nederland, maar VOOR de hele wereld, niet VOOR alleen, maar VOOR samen! 
 

Doelstelling Stichting PRO

Stichting PRO Female Billiards richt zich kortom op het (mede) organiseren, faciliteren, financieel ondersteunen van alle activiteiten, die op welke wijze dan ook het dames biljarten ondersteunen of op een nog hoger niveau brengen. 

Ben jij ook VOOR?

Steun dan Stichting PRO Female Billiards door sponsor of donateur te worden. Hoe? Dat vind je op deze website of stuur dan even een mailtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Therese KLompenhouwer - Pro Female Billiards - Biljartclinic - Paul Brekelmans Karina Jetten - Pro Female Billiards - Biljartclinic - Paul Brekelmans Daisy Werdekker - Pro Female Billiards - Biljartclinic - Paul Brekelmans